نی‌ نی سایت

آشپزی خانگی آسان: 19 نکته الزامی از نی نی سایت




آشپزی خانگی آسان: 19 نکته از نی نی سایت

آشپزی در خانه، هم سالم‌تر و هم به‌صرفه‌تر از غذا خوردن بیرون است. اما برای خیلی از خانم‌های شاغل یا مادران، پیدا کردن وقت و ایده برای پخت و پز، کار سختیه. توی این پست، 19 تا از بهترین تجربه‌های کدبانوهای نی نی سایت رو جمع‌آوری کردیم تا آشپزی رو براتون آسون‌تر و لذت‌بخش‌تر کنیم.

این نکات، چکیده‌ای از سال‌ها تجربه و راهکارهای عملی هستن که می‌تونن توی وقت و انرژی شما صرفه‌جویی کنن و در عین حال، غذاهای خوشمزه و مقوی برای خانواده‌تون تهیه کنین.

  • مرغ زعفرانی فوری:

    برای طعم بهتر، مرغ رو چند ساعت قبل توی ماست و زعفران بخوابونید. اگر وقت ندارید، موقع پخت، کمی آبلیمو اضافه کنید تا مرغ زودتر بپزه و خوش‌طعم بشه.
  • فریز کردن سبزیجات:

    سبزیجات رو بعد از خرید بشورید، خرد کنید و فریز کنید. اینطوری همیشه سبزی آماده برای آشپزی دارید.
  • تهیه سس‌های پایه:

    سس گوجه‌فرنگی و سس بشامل رو به مقدار زیاد درست کنید و فریز کنید. موقع آشپزی، فقط کافیه سس رو گرم کنید و به غذاتون اضافه کنید.
  • برنامه غذایی هفتگی:

    یک برنامه غذایی هفتگی تنظیم کنید و طبق اون خرید کنید. اینطوری هم از سردرگمی موقع آشپزی جلوگیری می‌کنید و هم از اسراف مواد غذایی جلوگیری می‌کنید.
  • بهره‌گیری از زودپز:

    برای پخت غذاهای زمان‌بر مثل خورشت‌ها و حبوبات، از زودپز استفاده کنید.
  • آماده کردن مواد اولیه شب قبل:

    شب قبل از پخت غذا، سبزیجات رو خرد کنید، گوشت رو مزه‌دار کنید و حبوبات رو خیس کنید. اینطوری صبح، کارتون خیلی راحت‌تر میشه.
  • بهره‌گیری از ادویه‌های ترکیبی:

    برای طعم دادن به غذاها، از ادویه‌های ترکیبی آماده استفاده کنید. مثلاً ادویه کاری، ادویه پلویی و ادویه خورشتی.
  • پخت کیک و شیرینی آسان:

    از پودر کیک آماده استفاده کنید یا دستورهای ساده و سریع کیک و شیرینی رو امتحان کنید.
  • تهیه غذاهای یک قابلمه ای:

    غذاهای یک قابلمه ای مثل استانبولی، لوبیا پلو و عدس پلو، خیلی سریع و راحت آماده میشن.
  • بهره‌گیری از کنسروها و تن ماهی:

    کنسروها و تن ماهی، گزینه های خوبی برای مواقعی هستن که وقت کافی برای آشپزی ندارید.
  • آشپزی با کمک فر:

    غذاهایی مثل لازانیا، گراتن و مرغ بریان رو در فر بپزید. اینطوری لازم نیست بالای سر گاز بایستید.
  • بهره‌گیری از ماکروفر:

    برای گرم کردن غذا، پخت سریع سیب زمینی و یا ذرت، از ماکروفر استفاده کنید.
  • تهیه سوپ‌های ساده:

    سوپ جو، سوپ ورمیشل و سوپ عدس، غذاهای مقوی و آسونی هستن که خیلی سریع آماده میشن.
  • سالادهای متنوع:

    سالادها، گزینه های خوبی برای یک غذای سبک و سالم هستن. با ترکیب مواد مختلف، سالادهای متنوعی درست کنید.
  • بهره‌گیری از گیاهان معطر:

    برای طعم دادن به غذاها، از گیاهان معطر تازه یا خشک استفاده کنید.
  • نگهداری اصولی مواد غذایی:

    با نگهداری درست مواد غذایی، از فاسد شدن اونها جلوگیری کنید و عمر مفیدشون رو افزایش بدید.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • یادگیری از دیگران:

    از دوستان، خانواده و آشپزهای حرفه‌ای، دستورهای جدید یاد بگیرید و ایده‌های آشپزی‌تون رو گسترش بدید.

منتظر شنیدن نظرات و تجربه‌های شما در قسمت نظرات هستیم!

نوش جان!






آشپزی خانگی آسان: 19 تجربه از نی نی سایت!

آشپزی خانگی آسان: 19 تجربه از نی نی سایت!

در این پست، خلاصه ای از تجربیات کاربران نی نی سایت در مورد آشپزی خانگی آسان را گردآوری کرده ایم. این تجربیات میتوانند به شما کمک کنند تا در زمان و هزینه خود صرفه جویی کرده و غذاهای خوشمزه و سالم تری در خانه تهیه کنید.

1. فریز کردن مواد اولیه: نجات دهنده وقت!

خیلی از خانم ها پیشنهاد می کنند که مواد اولیه مثل سبزیجات خرد شده، گوشت چرخ کرده و مرغ تکه شده رو از قبل آماده و فریز کنید.اینجوری دیگه لازم نیست هر روز کلی وقت برای آماده سازی مواد بذارید.به عنوان مثال، آخر هفته ها یک مقدار زیادی پیاز داغ درست کنید و فریز کنید.پیاز داغ آماده همیشه به کار میاد!یادتون باشه مواد فریز شده رو سریع مصرف کنید تا کیفیتشون پایین نیاد.بهتره مواد غذایی رو قبل از فریز کردن بسته بندی مناسب کنید تا از سوختگی ناشی از فریز شدن جلوگیری بشه.برای جلوگیری از چسبیدن مواد به هم، اون ها رو قبل از فریز شدن روی یک سینی پهن کنید و بعد از یخ زدن داخل کیسه یا ظرف بریزید.

روی بسته های فریز شده تاریخ بزنید تا بدونید چه مدت تو فریزر بوده.

برای فریز کردن سبزیجات، بهتره قبلش اون ها رو بلانچ کنید (یعنی چند ثانیه داخل آب جوش بریزید و بعد بلافاصله داخل آب سرد) تا رنگ و طعمشون حفظ بشه.

2. بهره‌گیری از کنسروها و غذاهای نیمه آماده: راه حل سریع برای شام!

بعضی وقت ها واقعا وقت کافی برای آشپزی نیست. در اینجور مواقع کنسروها و غذاهای نیمه آماده می تونن خیلی کمک کننده باشن. البته در مصرف کنسروها زیاده روی نکنید و سعی کنید از برندهای معتبر استفاده کنید. می تونید با بهره‌گیری از کنسرو لوبیا، یک خوراک لوبیا سریع و خوشمزه درست کنید. سعی کنید در کنار غذاهای کنسروی و نیمه آماده، از سبزیجات تازه هم استفاده کنید. به تاریخ انقضای کنسروها و غذاهای نیمه آماده حتما دقت کنید.

3. غذاهای یک قابلمه ای: هم سریع، هم کم ظرف!

غذاهای یک قابلمه ای هم خیلی سریع آماده میشن و هم ظرف کمتری کثیف میشه! ماکارونی یک قابلمه ای یکی از محبوب ترین غذاهای یک قابلمه ایه. درست کردن سوپ هم یه گزینه عالی برای یه غذای یک قابلمه ای سالم و مقویه. می تونید داخل یه قابلمه برنج و عدس و کشمش بریزید و یه عدس پلو خوشمزه درست کنید. بهره‌گیری از ادویه های مناسب می تونه طعم غذاهای یک قابلمه ای رو خیلی بهتر کنه.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا